Intra Lectio Menu
Kattens Hule

Økolyrik og økosange, klimataler a la Greta Thunberg, cli-fi-noveller og klimakampagnefilm har været på skoleskemaet for 2.gerne på Aalborg Katedralskole, der i en uge har arbejdet med miljøudfordringer i et tværfagligt innovationsforløb med dansk og et naturvidenskabeligt fag.

Eleverne har fået frie hænder til at skrive enten økolyrik, taler og cli-fi-noveller eller lave deres helt egen klimakampagnefilm. Fredag d. 7/2 kl. 12.00-15.00 mødes alle 2.gerne til ”Kattens Hule”, hvor hver klasse stiller med deres bedste produkt. Til at vurdere og bedømme produkterne vil der være tre eksterne dommere:

Steffen Lervad Thomsen: Bæredygtighedskoordinator Miljø og Energiforvaltningen

Svanborg Guðjónsdóttir: Lektor, energi- og miljøuddannelserne (UCN)

Louise Mønster: ph.d. i dansk og nordisk litteratur. Lektor ved Institut for Kultur og Læring (Aalborg Universitet)