Forsigtig åbning af skolen 2. marts 2021

Skolen åbner tirsdag den 2. marts for halvdelen af afgangsklasserne. De berørte elever har fået besked i Lectio om, hvornår de skal være på skolen. Øvrige elever får fortsat virtuel undervisning.

De elever, som møder på skolen skal sikre, at de kan dokumentere, at de er blevet testet inden for 72 timer. I løbet af uge 10 man kan blive testet på skolen. Alle – elever og medarbejdere – skal testes to gange om ugen, og skolen skal kontrollere, alle er testede, så vi kan undgå smitteudbrud på skolen.

Det er dejligt, at der igen kan komme elever på skolen, selvom det er i meget begrænset omfang. Forhåbentligt kan vi snart byde de resterende elever velkomne på skolen, så vi igen kan mødes til en næsten normal skole.