Ny elev 2021

Ny elev

NY ELEV august 2021 og login på skolens IT-systemer:

Det er nu muligt at logge på skolens IT-systemer og installere det, der skal installeres.

Klik på Menuen for at finde dit Velkomstbrev og andre informationer til skolestart, hvis du tilgår skolens hjemmeside fra en mobiltelefon.

Kom indenfor på Aalborg Katedralskole

I centrum af Aalborg finder du Aalborg katedralskole, der har både STX og HF.

Her er der er plads til fordybelse, fællesskab, faglighed og forskellighed.
Vores elever er med til at skabe skolens miljø, og du vil opleve et gymnasium, hvor det faglige og det sociale fælleskab vægtes højt.

Få et indtryk af skolen ved at se denne video:

I 2021 udbyder Aalborg Katedralskole 13 studieretninger på stx og 4 fagpakker på hf.

Til forældre
Skal jeres søn eller datter starte på HF eller STX, så er I meget velkommen til at kontakte skolens studievejledning, hvis I har spørgsmål om optagelse, studieretninger/fagpakker, støtte muligheder, m.m.

Skolens Studievejledere: Karin Olesen, Celine Carré, Ester-Helene Frei og Lisa Knapp.

De 4 studievejledere på Aalborg Katedralskole