Brev til 2.g om afslutning efter genåbning 25.05.2020

Brev til 2.g om afslutning efter genåbning

Så lykkedes de endeligt at overbevise politikkerne om, at I skulle have lov til at møde i skolen igen.

Fra onsdag den 27. maj åbner skolen for elever i 1g, 2g og 1hf. Vi har savnet jer, og glæder os til at møde jer, og vi ved, at I også savner at mødes med kammeraterne, møde lærerne og få en normale skoledagligdag.

Onsdag den 27. maj skal I møde ind på skolen efter det skema, som ligger i Lectio, og i det lokale, som står i skemaet. Der er enkelte lærere, der stadig ikke kan undervise på skolen, og derfor kan I stadig skulle have virtuel undervisning. Det er markeret med en note i Lectio, hvis modulet er virtuelt. I skal huske at checke skemaet tirsdag aften, da der er meget der skal på plads. Derfor kan der ske ændringer i løbet af tirsdagen.

Det skema I fortsætter med er som udgangspunkt det skema, som I skulle have haft virtuelt, men der vil være nogle få ændringer. Det er vigtigt for os, at I får mulighed for at mødes i klassen og mulighed for at genoptage de sociale relationer i klassen. Derfor prioriterer vi undervisning på stamklassehold højt.

De officielle eksaminer er fortsat aflyst, og eleven får overført årskarakterer som eksamenskarakterer i de fag, som var udtrukket til eksamen. Undervisningsperioden for 2g forlænges indtil 24. juni. I afsluttende fag afsluttes undervisningen 15. juni. Perioden vil veksle mellem undervisning og prøvelignende aktiviteter.

Der afvikles følgende interne prøver:

• SRO-prøve
  • 2 - 3 øvrige prøvebegivenheder afhængig af studieretning efter nedenstående plan:
KlasseSkr. ÅrsprøveMdt. Årsprøve
2.aDA + SP + EN SRO
2.bDA + FR/TY + EN SRO
2.cDA + SA SRO
2.dDA + MUSRO + MA
2.eDA + SA SRO
2.jDA + SA SRO
2.kDA + SA SRO + MA
2.mDA + MUSRO
2.xDA + FY SRO + MA
2.yDA + BT SRO + MA
2.zDA + BI SRO

Prøverne afvikles så vidt muligt med tilstedeværelse på skolen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ SKOLEN IGEN!!

Christian Warming