Ny elev? - kom indenfor

Ny elev?

Kom indenfor på Aalborg Katedralskole

I centrum af Aalborg finder du Aalborg katedralskole, som er et gymnasium/HF, hvor der er plads til fordybelse, fællesskab, faglighed og forskellighed.
Vores elever er med til at skabe skolens miljø, og du vil opleve et gymnasium, hvor det faglige og det sociale fælleskab vægtes højt.

Få et indtryk af skolen ved at se denne video:

I 2021 udbyder Aalborg Katedralskole 13 studieretninger på stx og 4 fagpakker på hf.
Læs mere herom i vores katalog eller i vores flyer.

Til forældre
Skal jeres søn eller datter starte på HF eller STX, så er I meget velkommen til at kontakte skolens studievejledning, hvis i har spørgsmål om optagelse, studieretninger/fagpakker, støtte muligheder, m.m.
Hvis I ikke kender skolen, og vil gerne have en rundvisning, så er I også meget velkommen til at ringe på 96313780.
Optagelse til skoleåret 2021/2022 søges via optagelse.dk senest den 1. marts 2021.

Skolens Studievejledere: Karin Olesen, Celine Carré, Ester-Helene Frei og Lisa Knapp.

De 4 studievejledere på Aalborg Katedralskole