Døgnbrænder

Døgnbrænder er et frivilligt socialt arrangement, som er lavet af elever for elever. Det er et stort og alsidigt arrangement, hvor du får lov til at opleve skolen, dine klassekammerater, lærerne og de andre elever på en helt ny måde. Du skal nemlig være på skolen en hel nat fra kl. 18.00 til 08.00. I løbet af natten arbejder du i workshops med fx idræt, dans, lyrik, film, billedkunst, musik, fysik, journalistik mv. I løbet af natten viser de forskellige workshops deres arbejde frem. Døgnbrænder er en enestående mulighed for at møde elever fra de andre klasser på skolen.

Kontaktpersoner: August Isidor Jørgensen, 3.m, Mathias Kvist Knudsen, 3.z, Laurids Roelsgaard Torp, 3.k og Magnus Storgaard, 3.k.

Elever ved computer ved Døgnbrænder arrangementet