Ikon for søg
Dimission 2020
Nyheder

Nyheder

Til lykke til årets studenter

Solen skinnede, humøret var højt, alle var glade - alt var som det skal være på den absolut sidste dag på Aalborg Katedralskole for årets Corona-studenter, som årgangen er helt sikker på, den vil blive husket som.

Coronaen var også årsag til, at dimissionsfesten i år var henlagt til Multisalen på Aalborg Katedralskole, hvor 3.m, som den eneste klasse, havde fået lov til at overvære, når eksamensbeviserne blev overrakt. Øvrige elever sad i deres klasselokale, og familie og venner kunne følge med hjemmefra, da dimissionen blev livestreamet. 

Inden uddeling af eksamensbeviserne og legater var der traditionen tro tale ved skolens ledelse, i år vicerektor Tina Møller Sørensen. Endvidere tale af 25-års jubilar Marie Jull Sørensen og elevrådsformand Frederik Bonderup Bech, 3.y. Indimellem var der musiske indslag ved diskobandet, og video med alle 3.g og 2.hf-musikelever. 

Dimissionsfesten sluttede med fællessang: "Blæsten går frisk over Linfjordens vande" med student Kristoffer Juul, 3.d ved flyglet. 

Hjertelig til lykke til alle årets studenter.