Udvekslingsstudenter

På Aalborg Katedralskole har vi i år fornøjelsen af at have to udvekslingsstuderende - nemlig Plume fra Frankrig i 2.z og Raúl fra México i 2.a.

Ud over at deltage i undervisningen sammen med deres klasser går de til danskundervisning hver tirsdag og torsdag eftermiddag. I den første del af skoleåret har de fokus på at lære dansk og følger så godt med i undervisningen, som det er muligt. Derudover kommer de nogle gange på besøg i andre klasser og fortæller på f.eks. fransk eller spansk. De skal også med på de kommende ekskursioner og studieture, og de plejer også at deltage i aktiviteter uden for skoletiden.

Det er en stor oplevelse for både de udvekslingsstuderende og skolens elever at mødes på tværs af kulturer og sprog, og de får alle udvidet deres horisont i mødet med unge fra lande, som de typisk ikke er i kontakt med. Når året er omme, vil de udvekslingsstuderende forhåbentligt kunne se tilbage på et år fyldt med gode oplevelser og nye venskaber.

Skolens 2 udvekslingsstudenter