Intra Lectio Menu
Samfund

Aalborg Katedralskole udbyder to studieretninger på det samfundsvidenskabelige område.

De 2 studieretninger, det drejer sig om, kan du se i venstre kolonne. Her kan du også klikke ind og læse mere om de 2 samfundsvidenskabelige studieretninger.

Hvis du interesserer dig for aktuelle danske og internationale relationer, økonomi, sociologi og politik både lokalt, regionalt og globalt, er den samfundsvidenskabelige afdeling noget for dig!

Her kan du også deltage i sociale fritidsaktiviteter udenfor undervisningen, f.eks. lære at argumentere og debattere på engelsk i debatklubben, som bl.a. var en del af det danske debatlandshold, da Danmark for første gang vandt den international debatturnering, International World Schools Tournament, i Slovenien. Hvis du interesserer dig for politik og demokrati, vil elevrådet være en oplagt mulighed for at udfolde dette.

Alle skolens frivillige aktiviteter